- ✏ She Don't Like The Lights

Hej alla ni underbara!

Hej! Som ni kanske märkt så har det inte kommit upp nåt kapitel på ett tag nu! Men det är på g! Stay tuned cuz it's coming soon!

Much Love//E!

- ✏ She Don't Like The Lights

Hejhallå!

Hej på er! Jag skulle vilja veta vad ni tycker om kapitel 10? Hoppas att ni gillar den iallafall! // Emma.

- ✏ She Don't Like The Lights

She Don´t Like The Lights KAPITEL 10!

                                                       

Men var är Selena? Hon borde ju vara här nu! Tittar ner på mina vita sneakers och börjar gå mot omklädningsrummet men då tar nån mig på axeln? Vänder mig om och ser Jen med en yngre tjej, förmodligen hon som blir one less lonely girl.

” Hey you!” säger jag och ger tjejen en liten kram.

” H..hh..hey..” får hon fram och börjar gråta av glädje. men var är Selena?

” Samantha?” säger Jen och tittar på mig,

” Yes?..” svarar jag fundersamt,

” Do you want to be the second one less lonely girl?” frågar hon mig då.

 

 

                                                         Ur Justins perspektiv

Vad är klockan egentligen? Frågar jag mig själv samtidigt som jag tittar på klockan på min handled som visar drygt kvart över sex! Femton minuter kvar, jag borde hinna i tid! Går mot ställningen med scen kläderna på och tar fram de jag ska ha under ”All Around The World”. Tar av mig min svarta T-shirt och mina gråa jeans och sätter på mig kläderna. Jag kan fortfarande inte förstå att Natasha är så snäll mot mig! Hon är en riktigt fin vän! Hon finns alltid där för mig när jag behöver henne som mest. Jag har känt mig ”normal” under dessa dagarna med henne och jag har verkligen kunnat chilla eftersom jag inte jobbat på nätterna men det brukar alltid komma upp något som gör att jag ändå sitter uppe till fyra på morgonen så jag är tacksam över att ha kunnat spendera så mycket tid med någon jag verkligen kan ta det lugnt med! Det är dags för mig att göra något tillbaka! Men vad? Blickar ut genom den lilla glipan i dörren och ser Natasha gå förbi med Jen tätt bakom. Då slog mig en tanke,  skulle det gå? Nej jag får kanske inte.. eller? Jag menar, det är ju ändå ”min” konsert! Ser då Jen gå förbi igen och springer ifatt henne i scenkläderna!

” Hey Jen!”

” Hi Justin!”

” Jo du vet Natasha?”

” Umm.. den nya tjejen?”

” Ja precis! Hon har varit så himla snäll mot mig och jag vill göra något tillbaka!”

” Hmm ja?..” svarar Jen och får det att låta som en fråga,

” Kan du be henne att också bli the one less lonely girl med ett fan?” sa jag och tittade på henne med mina gulliga hundvalpsögon, om de nu fortfarande fungerar! Det har ju hänt en hel del med mitt ansikte!

” Vad säger Scooter om detta?”

” Han vet inget.. please?”

” Hmm.. okej, bara för att det är du! Och för att jag inte kan motstå dina ögon! Haha!”

” Tack! Jag är skyldig dig en tjänst, jag kanske låter dig vinna i bordtennis nästa gång, vem vet?” svara jag skämtsamt och joggade tillbaka in i omklädningsrummet,

” Haha!” svara Jen mig när jag var halvvägs inne.

Okej, bara hon går med på det! Men, hon sa ju att hon hade scen skräck! Nej vad tänkte jag med! Justin fokusera, fokusera! Fortsatte jag att säga till mig själv, samtidigt som jag satte mig ner på min svarta louge stol!

” Justin, it´s time!” hör jag plötsligt Scooter säga, svarar med ett lätt,

“ Okej!” och följer med honom ut.

Vingarna är på och nu väntar jag bara på att flyga in, taggad till 1000! Tittar ner på Natasha och ser att hon är nervös, hon säger något till sig själv i mörkret.. förstår direkt att det är på svenska så varför ens försöka att höra? Skärmen öppnas och jag förs framåt.

Okej så nu är vi vid one less lonely girl! Visar Dan att jag vill pausa och han ger mig ett klartecken. Förbereder mig på hur jag ska uttrycka det, vilket går mindre bra så jag bara kör.

 

                                              Ur Natashas perspektiv

Vänta, va?! Skojar hon med mig?!

” Selen..” svarar jag men hon avbryter mig,

” Justin want to have you out there, not Selena!” säger hon med en betydligt allvarligare röst!

“ Well.. okay..” svarar jag nervöst.. men Justin kan inte vara seriös! Detta måste vara ett av hans pranks!

” Come with me!” säger hon efter några sekunders tystnad och det är då jag börjar förstå att detta verkligen är seriöst. Vad är det jag sysslar med egentligen? Här står jag och är på väg att gå upp på scen framför flera 1000 fans och vara det de alla vill bli? Hur egoistiskt är inte det Natasha? Skakar av mig tanken och tar tjejen i handen som jag ska gå ut där med, kan se hur hon gråter, gråter över Justin.

” Hey, it´s gonna be alright! I know that a dream comes true for you and I can get that you are nervous but you don’t have to! He´ll always love you, no matter what!” halvt skrek jag till henne eftersom  ljudvolymen är så pass hög, även backstage, i hopp om att lugna ner henne,

” Thank you.. you seem to be nice! I like you!” fick hon ur sig, fastän tårarna rann ner för hennes rosiga kinder. Jag blev helt paff över det sista hon sa, att hon gillar mig?

” Thank you! I like you too!” svarade jag henne och kunde se hur ett leende spred sig på hennes läppar, sedan omfamnade jag henne i en kram.

Stod nervöst och väntade medans tankarna spreds innuti mitt huvud, vad kommer att hända om jag går ut dit? Och varför jag? Fortsatte jag att fråga mig, varför? Tittade ut på publiken och kände då en hand på min axel,

” It´s time to walk out!” det var Phillip, den ganska korta mörkhåriga dansaren som bad oss att gå ut på scen och utan att svara var vi redan halvvägs ute. Kände direkt hur strålkastarljuset anföll mina ögon samtidigt som ljudvolymen höjdes ännu mer. Var tvungen att blinka några gånger innan jag kunde se något. Möter då Justins blick och jag kan se ett leende på hans läppar och innan jag hinner reagera så är han framme och ger oss varsin kram samtidigt som nästa refräng av one less lonely girl börjar. Det står bara en stol på scenen så jag insisterar och sätter mig med tjejen i knäet, vilket hon verkar uppskatta. Sitter och vaggar till musiken och då och då kommer Justin fram till oss. Jag lät också tjejen få blombuketten som hon med glädje tog emot! När låten var klar kom han  fram till oss men han leder oss inte ut? han tar fram oss på scenen och fansen börjar jubla! De flesta har nu fattat att jag är den nya dansaren och skriker mitt namn, hur kan de fått reda på vad jag heter? Skvallertidningar förstås.. plötsligt avbryter Justin mig i mina tankar,

” I´d like to interduce you to Natasha, she is the new dancer, as you might know!” säger han samtidigt som jag får en mick av en lång ljushårig kille.

” Yes thats right! Hope you guys liked it! And this is Hannah by the way!” sa jag då Justin gav henne ännu en kram,

” Hello Hannah, you are beautiful!” sa han och Hannah svarade genom att mima “ Thank you”.

” So we´ve got one song left so lets get theese two girls backstage and continue the show!” sa han sen och drog med oss bak bakom scenen, det var då det slog mig att jag inte hade rätt kläder på mig! Shit! Såg att Justin sa hejdå till Hannah så jag sprang bort mot omklädningsrummet men kom inte långt förän Justin anföll mig bakifrån,

” Haha, aouch Justin!”

” Haha, I´m so sorry!” svarade han mig med sarkasm,

” Hey, jag måste byta kläder till siste låten, if you remember?”

” Yes, men jag ville bara säga tack!” han lät nu en aning allvarigare än förut,

” Du har inget att tacka för!” svarade jag honom och drog mig loss ur hans stadiga grepp runt min midja,

” Haha! Vi kan ta det senare för det har jag!”

” Haha, see you soon handsome!”

“ Haha!” han vände sig nu om och sprang bortåt, så jag gjorde detsamma.

”Jag tror att detta var mitt snabbaste ombyte!” säger jag stolt när jag ser Justin,

” Haha, jag som tyckte att det tog tid!” svarade han och blinkade,

” Ha, ha!”

Vi går ut till sista låten som ändrats till ”Baby”, adrenalinet pumpar och jag släpper allt som vanligt, men detta var något annorlunda! Jag kände mig fri på nåt sätt, nåt sätt som jag inte kan förklara! Väl av scenen lyssnade jag på Justin som pratade med sina fans och som sedan också gick av scenen. Jag stannade ett tag och pratade med Emelie, som fortfarande var i chock! Alfredo kom fram till oss och tog med henne genom korridoren och in i hans louge för att få något i sig! Kom på att jag inte bytat till mina egna kläder utan fortfarande hade scen kläderna på mig så jag började gå mot omklädningsrummet. Gick förbi Justins rum när jag märker att dörren är halv öppen? Vänder mig om och kikar in i glipan och ser Justin sittandes med händerna på huvudet och med ett uttrycksfullt ansikte, det är något som har hänt. Men vad  kan ha hänt under de få minuterna sedan han var på scen som fått honom att må så pass dåligt? Då lyfter Justin upp huvudet och jag möter hans sorgsna ögon,

” Oh föråt, det var inte meningen jag skulle..”

” Natasha, du behöver inte förklara! Kom in!”

Gick in och satte mig bredvid honom.

” Justin ha..”

” Det är Selena!” avbröt han mig med.

” Hon har såklart sett att jag tog upp dig som one less lonely girl och är nu sur på mig för det, jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det men varför ska hon behöva förstöra min kväll? Jag är inte otrogen mot henne och det skulle jag aldrig vara mot en tjej! Att hon inte förstår det!” sa han som nu stod lutandes mot väggen.

” Oj, jag förstår dig helt Justin! Jag känner inte Selena och jag vet inte hur hon är men hon borde veta detta!” svarade jag och stod nu också upp.

” Tack Natasha, jag är bara osäker på min sak..” sa han då och jag gick fram till honom och gav honom en kram,

” Everything is going to be alright!” svarade jag och gick baklänges utan att se att Justins sko stod mitt på golvet och på mindre än en milli sekund så låg jag på golvet. Tittade upp på Justin och kunde se hur han försökte att hålla skrattet inom sig men misslyckades och brast ut i skratt och så gjorde jag när jag förstod hur roligt det måste ha sett ut! Justin räckte fram handen och hjälpte mig upp på fötterna igen.

” HAHAH jag behövde det!”

” Haha, the show is over!” sa jag och blinkade skämtsamt mot honom,

” I guess I´ll havet o go now, du har ju inte heller bytat om!” sa jag och backade sakta utåt mot dörren,

” Haha, you can stay here if you want to, jag har inget att dölja!” sa hand då och blinkade retsamt åt mitt håll,

” Ha, ha!”  vände sedan på klacken och gick ut ur rummet.

Gud vad Justin är snygg! Nej ussh vad fel det kändes att tänka så! Haha! Fnittrade till lite över mina egna tankar och gick in i omklädningsrummet. Var även här nära på att snubbla över mina egna skor, seriöst Natasha? Bytade snabbt om och pluggade in musik i öronen. Kände hur temperaturen steg så pass mycket att jag var tvungen att gå ut därifrån! Hittade en dörr ut till parkeringen utanför arenan, öppnade den försiktigt och steg ut. möttes direkt av kylan som anföll mitt ansikte, det var ändå på nåt sätt en härlig känsla! Loggade in på facebook och då dök det upp 345 nya vän-förfrågningar , bara idag! Och det bara strömmar in fler och fler! Allt började sedan det var klart att jag skulle ställa upp idag, även om bara Justins crew visste det fick flera andra reda på det och så spreds det ut till världen. Sen har de ganska bra koll på Justin, så det är ju inte så konstigt! Men ändå helt makalöst! Lät facebook vara för nu. Vände mig om och skulle gå in igen när jag känner en stor hand på min axel. Snurrade försiktigt runt och möttes av fyra killar som såg ut att vara i tjugo års åldern.

” So you are the new friend of Justins?” sa han som höll i mig, vad vill de mig? Tanken på vad de kan göra fick mig att rysa.

“ Umm.. yes..”  

“Oh how sweet!  Lets get her out of here! Shaw, go and get the car!”

 

 

 

ÄNTLIGEN UPPE! Förlåt för förseningarna men här är det! Och det är ett ganska så drama fyllt kapitel, eller vad tycker ni? Vad händer med Natasha? Kommentera!/ Emma!


- ✏ She Don't Like The Lights

KAPITLET ÄR KLART!

Jag är nu helt färdig! Vill ni att jag lägger upp det så snabbt som möjligt? // Emma.

- ✏ She Don't Like The Lights

Skriver allt vad jag kan!

Jag vet att det inte kommit upp något nytt kapitel på länge nu och det ber jag så mycket om ursäkt för! Jag har haft en massa saker att göra men det ska komma upp i helgen! Jag är nästan klar! Hoppas att ni förstår min situation!

Much Love// Emma!

- ✏ She Don't Like The Lights

Förlåt!

Skulle också vilja passa på att ursäkta, jag har samma bild två gånger! Är jätte ledsen för det och jag märkte inte det förän dagen efter jag lagt upp den andra!

Much Love/ Emma!

- ✏ She Don't Like The Lights

Hej!

Jag vill att ni kommenterar på mitt nuvarande kapitel! Skulle vara jätte snällt! Nästa ska jag skriva lite på nu, efter en upptagen helg! Ha en bra söndag everyone!
 
                                   Much Love/ Emma!

- ✏ She Don't Like The Lights

Info om kapitel 10!

Hej! Jag har planer över kapitel 10 men jag kommer kanske inte att få upp det innan denna veckan är slut tyvärr! Jag har en massa saker att göra men det kommer! Men vad tror ni kommer att hända och hur kommer Natasha att reagera? Hmm.. Men var snälla att kommentera vad ni tror och tycker! Ha en fortsatt bra första Maj!
 
 
 
                                        Much Love// Emma!