- ✏ She Don't Like The Lights

Info!

Skulle vilja säga hej! Sett att mina besökningssiffror stigit! Tack så hemskt mycket, jätte kul! Jag ska försöka att få upp kapitlet i helgen, verkligen jätteledsen för förseningarna men det ska bättras. Kommer även skaffa en ´design så stay tuned! Vad jag sett henne göra innan så är hon extremt duktig. Hoppas ni har det bra!

Much Love/ Emma!

- ✏ She Don't Like The Lights

Kolla in!

http://jusstin.blogg.se/Tipsar om denna sjukt grymma novellen! Tycker att ni ska kolla in den. Här är en liten text ur första kapitlet av den nyaste novellen:
”Justin du kan inte hålla på såhär längre” Sa Scooter och gav mig en sur blick. Mamma kom upp och ställde sig bredvid honom ”Hålla på med vad Scooter? Ska jag inte få vara mig själv? ”I dont give a fuck” Svarade jag och kände hur ilskan bubblade upp inom mig ”Detta är inte du Justin, jag har uppfostrat dig bättre än det här” sa mamma sorgset ”Det är därför vi skickar dig till internatskola här i närheten” sa Scooter skarpt ”Ni vad!? Synd för er för jag tänker inte följa med” Sa jag barnsligt ”Unge man! Du åker till skolan idag! Du får 3 timmar att packa!” Sa mamma argt och vände sig om och gick ut ur mitt rum med Scooter.

Helt awesome!
Xo Emma!

- ✏ She Don't Like The Lights

She Don´t Like The Lights KAPITEL 12!

 

 

 

” Tack för att du kom.. jag kanske ska bli sjuk oftare?” sa hon efter drygt fem minuters tystnad och blinkade skämtsamt mot mig.

” Alltid! Hahahahahah!” skrattade jag fram,

” Men det var inte bara därför jag kom hit.” sa jag och tittade in i hennes ögon. Hon gav mig en blick som bad mig att fortsätta. Jag grabbade tag i fjärrkontrollen som låg på bordet framför mig och sänkte volymen en aning.

” Vi måste prata.”

                                                                                     

 

                                                        Ur Natashas perspektiv:

Jag kunde ana vad som skulle ske. Jag ville inte sluta umgås med Justin på grund av vad som hände igår, absolut inte! Det sista som skulle kunna hända! Nervositeten bubblade upp inom mig, vad skulle han berätta? Jag följde honom med blicken när han långsamt lade ned fjärrkontrollen på bordet. Han vände sig mot mig, nu ännu allvarligare än förut. Jag var så nyfiken, samtidigt som jag inte ville veta. Jag har aldrig varigt såhär osäker på att få reda på något som kan ändra min framtid totalt, jag brukar leva med det. Men det här, det skulle bli svårt.. Natasha skärp till dig! varför ens tänka så? skakade snabbt av mig tankarna när jag såg att Justin öppnade munnen för att säga det han ville ha sagt.

” Jo Natasha..”

” Mm?” svarade jag och fick det att låta som en fråga.

” Jo på grund av det som hände igår..” han tog en paus för att iaktta mina reaktioner. Nu var jag rädd, rädd för vad som var på väg att hända. Jag tog kudden jag hade bakom ryggen och satte den för magen. Jag kramade den hårt mot överkroppen. Jag nickade mot honom för att låta honom fortsätta.

” Jag vill att du dansar för mig i Europa.”

”Vänta, va?! BELIEVE Tour?!” skojar han med mig, vart tog ”vi får inte träffas längre” vägen?

” Ja, exakt vad jag menar, du verkar ha fattat!” sa han med ett flin.

” Jag hatar dig! Åh du skojar med mig!”  sa jag och kastade kudden på honom. Han lutade sig bakåt och började skratta ännu mer än innan,

” Aoch! Take it easy with my sexy abs!” han höll sig skämmtsamt på magen, samtidigt som skrattet lättade en aning.

” Oh I´m so sorry for hurting your cute little tummy!” svarade jag och försökte låta så medlidande som möjligt, vilket jag sög på. Jag är bokstavligen sämst på att vara sarkastisk! Det slutade alltid med att jag skrattade så mycket att jag börjar gråta, och denna gången var inget undantag! Jag brast ut i skratt för tredje gången idag, på grund av Justin! Jag behövde verkligen det! Såg hur Justin försökte hålla minen men misslyckades dock som jag gjort och brast också ut i skratt. Efter att vi lugnat oss en aning tog jag upp kudden som låg på marken och satte den bakom ryggen igen. Det uppstod ännu en tystnad, men den var inte pinsam utan härlig på något sätt. Vi var vänner och det var det som räknades, vi trivdes i varandras sällskap och skulle göra vad som helst för att fortsätta att ha det så!

” Jag som trodde att du skulle säga att vi inte skulle få träffas mer Justin! Du skrämde livet ur mig!” sa jag och tittade på honom.

” Skulle aldrig kunna hända! Ville bara se din reaktion!” ett litet flin letade sig fram på hans läppar när han sa det.

” Haha, du lyckades i alla fall..”

” Alltid, alltid!” han lutade sig tillbaka med blicken på tvn. Jag kunde se ett litet leende sprida sig över hans vackra läppar.

” Haha, vad är det?” jag lutade mig fram för att se hela hans ansikte och log.

” Nej det är inget!” han log lite finurligt och närmade sig mig långsamt. När det endast var några centimeters avstånd mellan oss kände jag två händer grabba tag i min midja för att sedan kittla mig, men innan de nått min mage tog jag ett stadigt grepp om dem och lyckades dra bort dem. Justin tittade förvånat på mig innan jag kastade mig över honom och anföll honom med mina kup-formade händer på hans mage och rygg. Shit, kunde känna hans vältränade sexpack under T-Shirten han bar! Wow. Finns inga ord att beskriva med. Jag valde att sakta förflytta mina händer från hans vältränade kropp till soffkanten för att stödja mig. jag lyfte på rumpan för att låta Justin dra undan benen  som jag för bara några sekunder sedan satt på. Han förstod vinken och drog snabbt undan dem, fortfarande med en förvånad blick klistrad på det vackra ansiktet han bar.

” Woow, var inte riktigt vad jag förväntade mig av dig Natasha!” sa han sarkastiskt och tittade upp på mig från där han låg.

” Hahah, underskatta inte mig bara för att jag är tjej!” sa jag stolt och satte armarna i kors. Jag tittade mot honom för att försäkra att han förstod att jag skojade. jag såg hur ett flin spred sig på hans läppar,

” Nejdå! Absolut inte!” svara han så ironiskt han kunde.

” Ha, ha! Men din min var prislös!” skrattade jag fram och mötte ett lekfullt leende.

” Jasså, hur såg den ut då?” jag började grimasera och han skrattade,

” Hahahah, så det är så jag ser ut va?” han kom nu åt min mage utan att jag hann reagera och kittlade mig tills mitt huvud landade på hans bröstkorg. Ännu en tystnad lade sig mellan oss, men fortfarande ingen jobbig tystnad utan som förut. Jag vred upp huvudet för att få en skymt av Justins ansikte. Solen lös in och lade en skugga över vissa partier av Justins ansikte vilket gjorde att jag kunde se de perfekt markerade kindbenen bättre än vanligt.

” Vad tittar du på?” frågade han nyfiket,

” Nej inget..” svarade jag blygt och vände blicken nedåt igen. För att vara ärlig hade jag kunnat ligga där resten av dagen men endast några få minuter efter ringde min mobil. Jag gav Justin ett litet leende innan jag satte av in i köket där jag hade placerat den efter frukosten i morse. Innan jag satte fingret över skärmen läste jag kontakt-namnet. Det var Emelie! Ett leende spred sig på mina läppar när jag äntligen tryckte på svara.

” Heeej you!” sade jag snabbt innan hon hunnit reagera.

” Heeej Natasha! Hur mår du? Är allt som det ska?” innan hon hann ställa fler frågor avbröt jag henne,

” Jag mår faktiskt bättre nu än innan! Justin är här så ja, allt är i sin ordning!” jag kunde höra hur hon pustade ut i den andra änden.

” Bra! Vad händer ikväll då my lady?” då slog det mig att Emelie åker hem till Sverige om två dagar!

” Vi får hitta på något galet innan du åker!”

” Absolut! Vad sägs som att åka till Walmart och göra grimaser åt de små barnen?” fick hon ivrigt ur sig som ett förslag.

” Hahaha, du är dig lik! Men jag tror inte att vi behöver få några arga mammor efter oss som förra gången du fick för dig att spontant göra grisnäsor åt barnen på ICA!” skrattade jag fram. Jag kunde höra några svaga fnissningar från Emelies sida när jag nämnde det. Det var såhär att i julas fick hon värsta iden att vi skulle laga mat tillsammans, vilket jag inte hade något emot! När vi var inne på ICA supermarket för att gå mot mejeri-produkterna såg Emelie en supergulligt barn. Hon, på något konstigt sätt, fick då för sig att skrämma upp det lilla barnet. Det hon inte visste var att mamman stod precis bakom henne. Barnet började skrika och när mamman kom fram för att ge oss en riktig utskällning sprang vi mot kassorna, betalade och åkte hem. Det var något av det galnaste jag varit med om! Men det är en av de sakerna jag älskar med Emelie, hon är helt crazy och gör nån sorts balans mellan oss.

” Okej, nåt annat då?”

” Nej men vi måste ju gå ut! Det har vi ju inte hunnit med!”

” Oh ja! Helt klart!” svarade hon entusiastiskt.

” Vänta, jag kollar med Justin om han vet någon bra!” jag fick ett glatt hummande till svar och satte i samma stund handen över micken,

” Justin?” ropade jag efter honom,

” Ja?”

”Har du något bra förslag på nån natt-klubb här i LA?” frågade jag och väntade in ett svar.

” Varför inte Supperclup?”

” Tack, I trust you now!” sa jag lugnt och återvände till Emelie,

” Om du inte hörde så rekomenderar Justin...”

” Supperclub, jo jag hörde.” avbröt hon mig med och fnittrade till.

” Då blir de det! När kommer du till mig?”

” Fyra?” jag blickade upp mot den svarta klockan på väggen som visade fem över halv tre.

” Sure babe!”

” Oj, Alfredo kallar på mig.. See you soon honey!”

” You better hurry up! Yes, love you.”

“ Love you too.”

Jag förflyttade telefonen från örat och stirrade på den svarta skärmen som visades upp framför mig. Mina tankar fördes mot min döda farmor. Det var synen jag fick efter samtalet med pappa, den 8 Juni år 2008. Jag minns hur glad jag var den dagen, Mamma hade fått biljetter till Beyonces konsert i USA och jag skulle dit med Ellen, min kusin i Stockholm. Sen ringde pappa på eftermiddagen och berättade om farmor. Hela min värld vändes uppochner. Jag stod stel i minst tio minuter efter att vi avslutat samtalet.  Jag låg och grät i flera nätter efter den dagen, jag ville bara att det pappa sagt inte var sant. Det var då jag kom igång med dansen på riktigt. Mamma skrev in mig på en dansskola i närheten och jag gick dit praktiskt taget varje dag för att bara kunna släppa allt. Jag gick en massa olika kurser, allt från Jazz till House. Men det jag verkligen fastnade för var street, det kändes rätt på nåt sätt. Jag hittade mig själv i dansen och det var större delen av mitt liv, och är fortfarande det.  Jag kände hur tårarna brände i ögonen på mig men jag kämpade för att hålla dem inne. Jag hörde hur Justin pratade i telefon i andra rummet så jag väntade med att gå ut till honom. Jag drog fram en bar-stol under köks ön och satte mig ned. Jag kunde känna hur jag om bara några sekunder skulle bryta ihop. Andas Natasha, you can do this! Intalade jag mig själv i hopp om att det skulle fungera. Då hörde jag steg som närmade sig. Jag vände mig snabbt om och såg Justin komma rakt emot mig, jag klarade det inte längre! Jag hoppade av stolen och sprang fram till honom, sen började tårarna rinna ned för mina rosenröda kinder. Jag omfamnade honom i en kram och grät mot hans bröst.

” Schh Natasha, du klarar det!” sa han sakta för att lugna ned mig. Han drog sig ur omfamningen för att se mig i ögonen. Själv kunde jag inte möta hans ögon så jag tittade ned,

” Hey, Natasha? What is going on?” han drog mig tillbaka in tätt inpå honom och jag andades sakta in hans underbara doft genom mina näsborrar medans tårarna fortsatte att falla.

 

Här är det äntligen! Internetet strulade men nu fungerade det! Vad tror ni händer? Hmm.. Ganska svårt att veta nu! Kommentera! Ha en bra midsommar babes!

Much Love/ Emma!


- ✏ She Don't Like The Lights

Äntligen!

Jag sa att kapitlet skulle upp idag men jag har inte mått bra men nu är det snart redo! Jag kommer att få upp det imorgon istället, jätte ledsen men så får det bli nu.. Hoppas ni har det bra!
 
Much Love/ Emma!

- ✏ She Don't Like The Lights

Design!

Hej alla! Vad skulle ni säga om jag bytat design och skaffat en header? Funderar på att göra det! X Emma!

- ✏ She Don't Like The Lights

Sommarlov!

Hej alla! För mig har det nu blivit dags för sommarlov, vilket inte gäller novellen! Jag kommer att försöka få upp ett kapitel i veckan och om det någon gång blir sent kan det komma upp två samma vecka, beror på om jag är hemma och har internetåtkomst som vanligt! Sitter och skriver på kapitel 12! Snart klart! /Emma

- ✏ She Don't Like The Lights

She Don´t like the lights KAPITEL 11!

 

Vände mig om och skulle gå in igen när jag känner en stor hand på min axel. Snurrade försiktigt runt och möttes av fyra killar som såg ut att vara i tjugo års åldern.

” So you are the new friend of Justins?”

“ Umm.. yes..”  skakade rejält på rösten, vem är dem? Och vad vill de mig? Blir då avbruten i mina tankar och jag fryser till is,

“Oh how sweet!  Lets get her out of here! Shaw, go and get the car!”

 

 

 Allt svartnade för mina ögon. Allt jag kunde få ur mig var ett svagt ” Justin”

” Oh, I´m sorry babe but he is not going to save you this time!” jag kunde känna hur greppet runt mina armar blev allt starkare och till sist var jag helt förlamad i överkroppen. Detta kom som en chock. Var är Justin när jag behöver honom som mest? De började  dra mig bort mot den silvriga bilen som stod några meter bort. Jag gjorde motstånd men till ingen nytta, det var försent. Eller kanske inte? Justins rum ligger precis vid dörren som står öppen! What if.. värt ett försök!

” JUUSSSTTTIIIINNNNN HEEEELLLLPPPP!”

 

                                                            Ur Justins perspektiv

Vad var det? kunde svära på att jag hörde någon skrika mitt namn, men varifrån? Jag lät det vara för stunden och satte på mig en helsvart T-shirt för att fullfölja min så kallade outfit. Med det gjort tog jag min mobil som låg på bänken bredvid mitt keyboard och gick ut ur rummet. Det var ovanligt folktomt i korridoren! Jag fortsatte bort mot Natashas rum och kunde inte sluta tänka på vad det egentligen var jag hade hört. Släppte tanken när jag närmade mig rummet. Jag knackade lätt på dörren men utan svar så jag steg in, men var är hon? Jag tittar mig omkring för att försäkra mig med att jag inte sett fel. Vart kan hon ha gått under tio minuter? Jag gick mot fönstret för att öppna upp det och släppa ut den kvava värmen som befann sig i rummet. Kunde då se två gula bil lampor lysa mittemot mig, blev först lite skeptisk men intalade mig att det säkert var folk som skulle hjälpa till med att plocka ihop ljudanläggningen, hur hade de annars kommit in? Jag började gå sakta utåt men hörde då mitt namn igen, likadant som innan! Och nu är jag helt säker, det kommer från parkeringen. Jag kunde höra röster så jag smög mig närmare för att avgöra vem det var. Blev stel i kroppen när jag tittade ut genom fönstret. Varför Natasha? Vid det här laget var jag riktigt pissed off men försökte att behålla lugnet. Jag stormade ut ur omklädningsrummet och ut på parkeringen. De som stod utanför hoppade till när dörren small igen bakom mig.

” Oh so you are Justin Bieber?” fick jag utslängt mot mig av en ganska så lång kille som såg ut att vara i min ålder.  

” Haha, yes you are totoally right! But what do you think you are doing?” fick jag ur mig. Just nu känner jag för att gå fram och slå till honom, men sån är inte jag.

” About that, I think you know this girl over here, Natasha or am I right?” han pekade nu på Natasha och jag mötte hennes oroade blick. Det gjorde ont inom mig, hon måste ha lidit och här står jag och pratar!

” Dont you dear touch her and I promise I will..”

“ Hit me? Haha you cant afford that as long as your name is Justin Bieber!” avbröt han mig med. Fan. Han har rätt! Jag kan I princip inte göra något, men jag skulle inte göra något häldre än att slå till honom hårt. Det är Natasha det handlar om, jag är beredd att ta konsekvenserna. Utan att svara går jag sakta närmare och förvånansvärt backar han några steg, just då får jag en ide!

” As you might know I´ve got at least a hundred beliebers waiting for me out there.” Jag tog upp min iphone ur fickan och klickade in på Twitter. ” I´m just one click away from telling the them where I am right now.” Jag tog en liten paus för att snabbt skriva in en tweet, men fortfarande med ett öga på dem, och lät sedan min tumme vila några millimeter ovanför  send tweet.

” Let her go or I will let the world know what you are doing.” Jag tittade nu med en alvarligare blick mot dem och spände käken. Jag anade att de inte skulle ge upp så lätt, men hoppet fanns fortfarande där!

” Yeah sure! What if we have got something else?” jag följde hans hand med blicken som gled in under den svarta jackan och där kunde jag se skymten av ett slags vapen. You got to be kidding with me! Vad ska jag göra nu?! Shit!

“ Hey Frank, calm down bro! she means nothing to us!”

“ So wha..”

“ Let her go.” Avbröts han som tydligen heter Frank med av en lite kortare kille. Jag kände hur hoppet växte upp inom mig men var ändå förvirrad över vad som just hänt, han vill att de släpper henne?

” Fine.” han gick med snabba steg fram mot mig och lämnade över Natasha, som nu stod på benen.

” Justin?” fick hon fram, fortfarande i chock!

” Yes?”

” Thank you..” jag gav henne en nätt kram som svar samtidigt som de startade bilen med ett tjutande läte. Jag vände blicken neråt mot marken och såg Natashas iphone ligga där. Jag joggade sakta fram och plockade upp den. Kunde höra hur de gasade med bilen bakom mig. Jag vände mig hastigt om och såg hur de körde mot Natasha som torkade sina händer på tightsen, omedveten om vad som var på väg att hända. Jag fann bara en lösning ur detta så jag sprang mot henne. Sekunden innan bilen skulle träffat henne kastade jag mig över henne och nu låg jag ovanpå henne. Jag kunde känna hur hennes hjärta slog snabbare och snabbare samtidigt som de anfådda andetagen blev allt lättare.

” Justin.. ”

” Yes..”

” You are hurting me! Haha!”

“ Haha, I´m sorry!”

“ But thank you. If you weren’t there, I´d be dead by now..” hon lät nu en aning allvarligare än innan,

” I´m here to help!” gav henne en lätt kyss i pannan innan vi fortsatte in.

 

                                                    Ur Natashas perspektiv

”Äntligen!” sa jag för mig själv och kastade mig ner i den nyligen nybäddade sängen i det gråa påslakanet från Ikea! Det har varit en tuff dag, både mentalt och fysiskt. Efteråt berättade jag allt för Emelie, som till en början var helt förtvivlad men som tillslut gick med på att jag fick tillbringa natten ensam. Motvilligt hasade jag mig upp ur sängen och gick in i badrummet. Jag satte på vattnet i duschen, tog av mig mina en aning smutsiga kläder och ställde mig under det rinnande vattnet. Jag chockades till en början av hur kallt vattnet var men vande mig då det efter hand blev varmare. Schamponerade snabbt in håret och sköljde av. Jag orkade dock inte balsamera in det så jag lät det vara. Vred av kranen och klev ut ur duschen. Jag möttes av den iskalla luften mot mina bara ben och armar, vilket jag brukar bokstavligen hata men nu för en gångs skull var det ganska bekvämt. Jag satte det blöta håret i en turban och gick vidare ut till garderoben. Jag satte på mig ett par vita shorts och en alldeles för stor T-shirt jag fått av Steven innan jag åkte hit till LA. Steven och mamma gifte sig redan året efter pappa lämnat oss. I början var jag ganska skeptisk mot honom men nu står vi varandra närmare än någonsin, och han är ju trots allt pappa till mina två syskon! Jag satte upp håret i en tofs på huvudet och tog en sista titt i spegelen innan jag gick mot sängen. Jag la mig till rätta och tog upp mobilen för att kolla den en sista gång. Då dök det plötsligt upp ett mess från Justin. Jag skrattade till lite åt att jag inte ändrat namnet sen jag fick hans nummer samtidigt som jag öppnade det.

 

Från JB:

Förlåt om jag stör dig såhär mitt i natten men jag vill bara kolla så att du är okej? I´ll be at your place in any minute if I need to!

Till JB:

Nejdå jag tänkte precis lägga mig så det är lugnt! Ja jag är väll okej, förutom att jag fortfarande är lite chockad sen innan men det går förmodligen över! Jättesnällt av dig, verkligen Justin!

Jag skickade iväg smset och klickade mig in på konversationen med Emelie.

Till bästie:

Heeeeeejj honey! Jag är hemma och mår bra! Hur är det med Alfredo? Miss you!

Jag anade att hon inte skulle svara men just in case! Det burrade till igen, ett svar från Justin.

Från JB:

Så bra! Ja, det borde göra det! Always.

Till JB:

Tack än en gång! Nej nu ska jag sova! God natt! Puuuuuussssssss!

Skickade iväg det och lade ifrån mig mobilen. Fortsatte att fundera över om puss var nödvändigt? Skulle han ta det fel? Men nej, vi är vänner och det vet han. Han var den som räddade mig från att bli kidnappad och överkörd, vilket jag aldrig kommer att glömma. Även om jag inte kommer ihåg allt så är det den sista delen av vad som hände som lyser starkast i mitt huvud. Jag tror att Justin måste ha hört något och kommit ut. Sen pratade han med nån kille, exakt vad de sa kommer jag inte ihåg men helt plötsligt stod jag hos Justin. Sen gick han bortåt för att hämta något som tillhörde mig. Kan komma ihåg lite svagt att jag torkade av händerna på tightsen och i nästa sekund låg jag sedan på marken med Justin ovanpå mig. Det var en härlig men ändå panikslagen känsla, nåt som jag aldrig känt förut.

 

                                          Ur Justins perspektiv:

Det plingade till i iphonen som jag för tillfälligt lagt ifrån mig. Jag hatar den sms signalen nåt så otroligt mycket och stör mig varje gång på att jag inte bytat! Jag har faktiskt ingen bra anledning till varför jag aldrig bytar, kanske för att den hör till? Äch jag vet inte! Jag skyndade mig mot köksön där den låg. Drog fingret över skärmen för att öppna smset och såg att det var från Scooter.

Från Scooter:

Hey you!  I just want to check if you know anything about Natasha? Is she ok?

Till Scooter:

Hey! I texted her last night and she was fine but still in chock. I think I´ll drive to her and see how she feels now!

Jag väntade på ett svar, men var inte övertygad om att få det nu. Ibland kan det dröja timmar innan han svarar! Men är han ledig kommer det ganska så snabbt. Jag behövde inte vänta mer än några minuter denna gången innan jag fick ett svar.

Från Scooter:

Yeah I can understand that! Great! Tell her that she was amazing and that I´m looking forwards to meet her soon!

Till Scooter:

I sure will!

Jag gick mot min garderob för att sätta på mig nåt på överkroppen efter att bara ha haft ett par svarta shorts. Jag valde att byta shortsen med till ett par bekväma gråa byxor jag hittade längst in. Innan jag lämnade min walkincloset tog jag mig en snabb titt i spegeln som satt på dörren och fortsatte sedan ut mot hallen. Väl i hallen grabbade jag tag i bilnycklarna och gick ut. Jag fortsatte mot grindarna, hoppade in i bilen och körde iväg. Jag körde in på parkeringen och ställde bilen bredvid Natashas. Skulle precis gå ur den när jag märkte att det stod ett dussintal paparazzis utanför ingången. Fan. Hur kan de alltid veta vart jag ska? Eller, detta var kanske inte en tillfällighet att de står här efter vad som hände igår. Jag lugnade ner mig lite, drog luvan över huvudet, hoppade ut och sprang mot dem. De fick direkt syn på mig och jag fick frågor som ”How is she?” ” Are you two a coupple yet?” Slängda mot mig. Utan att ens titta åt deras håll knuffade jag mig mellan dem öch steg in. Jag gick med snabba steg mot Natashas lägenhet och ringde på. Det tog ett tag innan hon öppnade.

” Förlåt för att jag inte ringde innan jag kom!” sa jag utan att hälsa,

” Nej det är lugnt, kom in!” jag nickade till svars och ställde mig innanför dörren för att snabbt ta av mig de vita sneakersena jag bar. Natasha följde mina rörelser med blicken och gick sen inåt med mig hack i häl.

” Så.. hur var natten?” frågade jag för att bryta tystnaden som uppstått mellan oss.

” Jo det va väll som alla andra nätter, I guess?” svarade hon utan det minsta dryghet i rösten och satte sig ned i soffan bredvid mig. Jag kunde inte hålla mig för skratt! Vi båda brast ut i skratt och jag såg hur en tår bildades i Natashas högra öga.

” Förlåt, jättedum fråga!” skrattade jag fram samtidigt som hon rätade på sig och log som svar. Hon tittade sedan in i tvn. Det var inte förens då jag upptäckte att hon hade en film igång.

” Camp Rock.” sa hon och log mot mig innan jag hann lista ut det.

” Visste jag väll!” svarade jag och flinade samtidigt som hon slog till mig lite nätt i sidan.

” Dummer!” sa hon stolt och vände sig mot tvn med ett leende på läpparna.

” Jag tittar alltid på disney filmer när jag är sjuk, det har alltid varit så. kanske för att det får mig att minnas min barndom lite mer? ” sa hon efter några minuters tystnad och tittade på mig.

” Jag förstår dig! Skulle göra allt för att få uppleva det igen, men den tiden är över..” svarade jag och tittade ner. Natasha förstod direkt och var snabb med att svara,

” Tiden är inte över, du har så mycket framför dig! Du gjorde ett val, att som ung tonåring kunna ha de tankarna att förändra världen är helt obeskrivligt. Du hade din barndom men på ett annat sätt, ett fantastiskt sätt! Tänk vad som skulle kunna ha hänt med alla utan dig? Allt du skänkt till välgörenhet skulle inte funnits om du inte valt att ha din barndom såhär! Jag hade kanske inte suttit här med dig just nu och det skulle varit en oerhörd förlust för mig!” hon lät en aning allvarligare än innan men ändå så mjuk. Hon visste precis vad man skulle säga för att få folk att må bra! Något jag inte hittat hos någon annan..

” Tack..” svarade jag kort men ändå så meningsfullt. Hon lutade sig fram och gav mig en kram.

” Poppcorn?” sa hon när hon släppt taget om mig.

” Visst!”

” I´ll be right back!”

“ I hope so my lady!”

Jag såg henne försvinna ut i köket så jag vände mig mot tvn. Jag har aldrig sett Camp Rock, inte för att det väntas att jag ska ha gjort det men jag tycket att både Demi och Joe är riktigt duktiga på vad de gör. Jag släppte mina tankar och slappnade av samtidigt som jag hängde med i filmen. Bara minuter efter att Natasha gått kom hon tillbaka med en skål poppcorn i händerna.

” Förlåt, vi kan byta film om du vill?”

” Haha, nejdå! Jag har ju aldrig sett den.. kanske för att det är mer riktat åt tonårstjejer?” svarade jag med ett litet flin på läpparna.

” Haha! Kanske det!” hon satte sig ner och räckte över poppcorn-skålen till mig. Jag placerade hennes ben i mitt knä och satte skålen ovanpå. Hon log tacksamt mot mig men koncentrerade sig sedan på filmen, så jag följde hennes exempel.

” Tack för att du kom.. jag kanske ska bli sjuk oftare?” sa hon efter drygt fem minuters tystnad och blinkade skämtsamt mot mig.

” Alltid! Hahahahahah!” skrattade jag fram,

” Men det var inte bara därför jag kom hit.” sa jag och tittade in i hennes ögon. Hon gav mig en blick som bad mig att fortsätta. Jag grabbade tag i fjärrkontrollen som låg på bordet framför mig och sänkte volymen en aning.

” Vi måste prata.”

 

 

Här är det! Jag presenterar KAPITEL 11! Förlåt för förseningarna men här är det, mit längsta kapitel! Hoppas att ni gillar det! KOMMENTERA!

Much Love/ E!

                               

                         

 

 


- ✏ She Don't Like The Lights

Goda nyheter!

Hej alla! Jag har varit jättedålig på att uppdatera dessa 2 veckorna men ikväll kommer det upp! Mitt längsta kapitel hittills! Stay tuned!

Much Love// Emma!