- ✏ She Don't Like The Lights

She Don´t Like The Lights - 33!

                                

 

 

” Nä.” sa han samtidigt som han släckte lamporna i rummet och satte sig bredvid mig mot sängtavlan. Jag placerade datorn mellan oss och lutade mitt huvud mot Justins axel då filmen börjat. Jag skulle utan tvivel kunna ha det såhär föralltid.

 

” För hevete! Jag spyr snart av ert jävla gullande!” utbrast Alfredo mot DJ och Lilly som satt och tittade varandra kärleksfullt i ögonen.

” Du och Emelie är inte så mycket bättre.” flinade Justin bredvid mig och fick Alfredo att se surt på honom men med ett litet leende. Men bakom det leendet såg jag att han gömde något, hur är det egentligen mellan dem? Det var längesedan jag riktigt pratade ut med Emelie, visst vi smsar varenda dag men jag måste få prata med henne. Det är bara att tiden inte räcker till, och när den väl gör det har jag så mycket annat som kommer upp i mina tankar först.

” Smakade det bra?” tjejen som hette Kim log mot oss i sin vita arbetsuniform.

” Ja absolut, en klar tia.” svarade Steven och vi alla instämde. Min kycklingsallad hade varit helt perfekt, just så som jag vill ha den, varken för mycket eller för lite dressing utan lagom. Visaren på klockan vid utgången passerade nu tjugo över sju, vilket betyder att vi suttit här i resturangen i snart en timme. Scooter hade fixat in oss på det finaste stället i staden och vi hade då valt att skippa hotell maten sista kvällen innan vi åker vidare till Denver. Vi skulle åka buss i drygt åtta timmar var det beräknat utan pauser som självklart tillfaller. Jag har personligen alltid hatat att färdas långa sträckor ända sen jag vart liten, jag klarade knappt av att åka till USA från Sverige då jag måste få röra på mig eller ha ett extremt roligt sällskap i de tjugo timmarna som det tog med försening. Men nu var det förhoppningsvis ingen fara då jag fått reda på att jag tydligen skulle åka med Justin, Alfredo och Elysandra i Justins buss. Cody skulle ta flyget härifrån ikväll då han inte ska vara med förrän i slutet av januari igen. Det kommer nog bli lite mindre skratt utan honom, hans skratt ekade alltid när man kom i närheten. Jag har undrat över hur han alltid kan vara på bra humör, jag menar man måste få lov att vara lite nedstämd ibland. Men tydligen är han aldrig det, inte enligt andra heller. Fast det kanske bara är en fasad? Vad vet jag?

” Vem vill ha notan?” frågade Kim sedan och drog ut mig ur mina tankar.

” Vi delar den så du kan bara skicka den till mig så fixar vi det i efterhand. Har redan pratat med chefen din.” ropade Scooter från hörnet. Hon log åt honom,

” Då säger vi så.” sedan vände hon på klacken och gick mot nästa bord.

” Ska vi gå?” viskade jag till Justin som nickade och reste sig upp.
” Vi går nu.” sa han högt och vinkade tydligt mot alla. Svaren var inte så värst varierande, med små ’hejdå’ och ’vi ses’ vinkade dem bort oss och återgick till att prata med varandra. Jag gick före Justin ut i kapprummet för att hämta ut min vita vinterjacka i den bemannade garderoben innan Justin. Jag trädde i mina armar och tog upp mobilen i väntan på Justin som några få minuter efter var klar. Snabbt var iphonen i fickan igen och vi hade följe till hotellet och vidare in på Justins och Alfredos rum.

” Kommer strax.” med det plus ett leende försvann Justin in på toaletten. Jag som fortfarande stod i hallen hängde upp jackan på en krok och steg vidare in i hotellrummet. Mina ögon föll över sängen som såg oerhört lockande ut, jag hade inte fått så mycket sömn natten innan. Jag trippade över till den och funderade innan jag la mig raklång. Med huvudet i Justins kudde drog jag in hans doft i ett djupt andetag. Justins doft är som en drog, får jag inte andas in den på en dag klarar jag inte mig. Typ. Jag vet inte varför det är så, det har bara blivit. Jag hörde hur dörren till badrummet öppnades och snart sjönk sängen ner vid mina fötter. Jag orkade inte titta upp utan låg kvar som innan, det vill säga utbredd över hela sängen. Efter några sekunder så kunde jag känna två armbågar sättas ner på var sida om min övre rygg och sedan en del av Justins kroppstyngd läggas på mig då han var noga med att inte krossa mig. Jag kände hur hans varma andetag stötte mot min nacke gång på gång innan han försiktigt tryckte läpparna mot den bara huden vid nackhåret och orsakade att jag tyst stönade, men otroligt nog hörbart för Justin som log mot min knottriga hud. Jag ville inte att han skulle släppa och fick spänna knogarna för att inte vända mig och kyssa honom på de underbara läppar han hade.

” Någon verkar gilla vad jag gör.” viskade han tyst. Jag hummade men rörde inte en muskel.

” Vad vill du göra sleepyhead, om du inte vill att jag ska mosa dig borde du maka lite.”

” Bara.. stanna där du är.” uppmanade jag lugnt. Justin skrattade kort så att jag vibrerade lätt. Men efter det var han tyst, bara låg ovanpå mig. Jag har en tendens att känna blickar, och om jag inte har helt fel nu så stirrar han på mig.

” Hyr ett extra rum Justin.” jag snurrade hastigt runt vilket gjorde att Justin hamnade med halva kroppen utanför kanten och var nära på att ramla ner på golvet men räddades av byrån, annars hade det sett aningen roligt ut. Vid ingången stod källan till uttalandet lutandes mot väggkanten med armarna i kors och ett stort flin på läpparna, Fredo.

” Du kunde ha knackat man!” utbrast Justin irriterat.

” Mitt rum också, remember?” han skrattade och satte sig på sin säng för att ladda mobilen då han tog upp laddningssladden. Inte långt efter det knackade det på dörren. Jag tittade på Justin som nickade och skyndade mig sedan upp för att öppna. Jag vred om handtaget och drog åt mig dörren långsamt.

” Hej.” log Cody med händerna i fickorna.

” Hej! Kom in.” jag gick in före honom för att låta honom stänga dörren.

” Hey bros! Tänkte bara säga hejdå, jag åker till flygplatsen om en kvart. Och så bra att du är här Natasha, tar alla på en gång typ.” jag fnissade för att sedan se honom gå laget runt, med start hos Alfredo. Både Justin och Alfredo gav honom en så kallad killkram innan han kom till mig. jag tog sats och hoppade upp så att jag fick benen runt hans midja och kramade honom hårt. Han besvarade den lika hårt innan jag valde att hoppa ner för att låta honom andas lite.

” Jag kommer sakna dig Cods.” sa jag och slog armarna om honom igen.

” Cods? Jag gillar det. Kommer sakna dig med Natasha.” han skrattade sött när vi släppt taget om varandra. Han sa ännu en gång hejdå till killarna och jag följde honom till dörren.

” Hejdå Cody.” han hade nu fått på sig jackan och stod redo att lämna.

” Hejdå.” han gick ut genom dörren och försvann ner i korridoren. När han var utom synhåll stängde jag dörren och gick in i rummet igen. Där såg jag en fundersam Justin sittandes i sängen med stöd av armarna.

” Vad?” frågade jag vid öppningen.

” Du gillar honom, ellerhur.” ett brett leende sprack upp på mina läppar när jag gick till Justin och gränslade honom.

” Någon som är lite avundsjuk kanske?” retades jag.

” Åh sluta, klart att jag är.” sa han med ironi i rösten och jag puttade ner honom i sängen.

” Yea? Men det behöver du inte.” sa jag med mina läppar nära hans, så att våra underläppar snuddades vid. Han tog tag i min midja och vände oss så att han nu var överst och hade kontrollen. Tanken fick mig att bli nervös, men jag skakade bort det.

” Jaså? säker på det?” jag var nu en rörelse ifrån att radera luften mellan oss.

” Ja.” den killen alltså. Börjar undra om det är något fel med mig.

 

                                                                                 ---

Min blick föll över den digitala klockan med röda siffror, tjugo över tio på kvällen. Komigen Natasha, man kan inte ha ett lattesug tjugo över tio?! Det hände inte extremt ofta att jag drack kaffe eller kände behovet, men när det väl var där var det obotligt. Irriterat tände jag sänglampan och såg om Lilly sov. Som jag förutspått, ja då allt var mörkt tills nu. Jag kravlade upp ur sängen och gick till hallen i blindo för att sätta på mina converse. Innan jag lämnade rummet i endast gråa shorts och ett vitt linne försäkrade jag att mobilen var med. Jag tände lampan på den och letade upp nyckeln, tog den ur behållaren och steg ut. Om någon ser mig nu måste han eller hon tro att jag är fullkomligt galen, shorts och linne mitt i vintern. Jaja, jag bryr mig inte just nu. Det enda jag kräver efter är mitt älskade kaffe. Med stegen styrda mot Justins rum tog jag upp iphonen och tryckte in å meddelanden.

Till Justin: Vaken?

Snälla svara! Ekade i mitt huvud och jag ökade takten.

Från Justin: Ja, vadå då?

Tack gode gud!

Till Justin: Bra, lås upp dörren så jag kommer in.

Glatt ökade jag på ännu mer tills jag var framme vid Justins dörr. Lätt vred jag om och steg in ljudlöst. Mina skor ställde jag snabbt av mig och smög in till Justin som satt med bar överkropp och hade datorn i knäet. Helvete så snygg.

” Justiin!” sa jag glatt när jag snabbt hade fått ner datorn i sängen och hoppade på honom innan han hann reagera.

” Wow, någon är visst glad.” jag gick av Justin och ställde mig upp.

” Det beror på hur man ser på det, jag behöver latte.”

” Så det var därför du kom hit?” han reste sig och gick för att sätta på sig t-shirten på stolen.

” Ja, tänkte att du kunde rädda mig ur situationen.” sa jag och tittade på honom.

” Bra, då drar vi.” Justin slängde en vinröd hoodie på mig som jag snabbt trädde på.

” Vart ska ni då?” undrade Alfredo sömndrucket.

” Starbucks.” jag log som ett barn åt Justins svar medans Alfredo bara skakade på huvudet. Vi hann inte gå mer än utanför dörren innan jag stoppade oss.

” Jag är trött i benen, kan du inte snääälla bära mig?” frågade jag och la till hundvalpsögonen för säkerhets skull.

” Fine, hoppa upp.” han vände ryggen mot mig och jag tog i allt vad jag kunde för att komma upp.

” Du är bäst.”

” Jag vet, jag vet.”

 


Kapitel 33! Lite mysmys ;) Blir snart lite spänning, I promise! Vill passa på att tacka celebnovell för den fina designen! Kommentera babes!

Fråga: Vilken är din absoluta favoritnovell?

Mitt svar: jag läser väldigt många så har svårt att välja.. men här är några, smilingbieber, celebnovell, mybieberdrug, lmssy, justindrewnovell, jdbstorys, biebers, jssmn och så vidare.

Kram!


Postat av: Hanna

omg såå bra! :)
Svar: mina favoriter är typ de du läser och din såklart! ;)

Svar: Så söt du är! Kram!
Emma Nilsson

2014-01-28 @ 12:10:33
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: